top of page
Search
  • Writer's pictureMartina Kusenda

Ako sa v kariére riadiť srdcom

Riadiť sa v kariére srdcom znie pekne, ale otázkou je - ako to urobiť? Čo moje srdce vlastne chce a potrebuje? 🤔

Noo, v skutočnosti srdce nechce nič viac ako milovať a zdieľať lásku 😉 💕

Láska nie je len vo vzťahoch, láska dokáže a chce byť prítomná aj v tom, čo robíme. To len my sme si akosi zvykli, že v práci sme skôr roboti ako ľudia, že v práci sa má pracovať a až po práci žiť. A naše srdce je potom nespokojné a nie je sa ani čomu čudovať.

Srdce je plné lásky, o ktorú sa chce podeliť. Spôsoby sú rôzne a každý má tie svoje. Presne tak ako vo vzťahoch.

S láskou sa staráme o naše deti, partnerov, rodičov, či priateľov a každý to robí inak. Niekto sa dokáže viac postarať o fungovanie a chod domácnosti 👩🏻‍🌾👨🏻‍🍳, finančné zabezpečenie 👛 , či praktickú pomoc👨🏻‍🔧, iný zase nie je úplne praktický typ a skôr dokáže poskytnúť psychickú podporu a pozornosť pre svojich blízkych 🤗.

Tak isto sa naša láska chce šíriť aj prostredníctvom práce. A to, ako to spravíme, je rovnako "jednoduché" ako vo vzťahoch. Niekto svoju lásku prejaví v tom, že niečo vyrobí rukami, niekto tým, že sa stará o životné prostredie, zvieratá, niekto tým, že sa stará o zdravie a pohodu ľudí, niekto tým, že dokáže poradiť a podporiť alebo niečo niekoho naučiť. Niekto dokáže vložiť lásku do umenia, iný do športu, do zábavy... Jednoducho každý tak ako vie, ako mu je prirodzené.

Už len prísť na to, čo to "prirodzené" znamená pre nás a ako to pretaviť do svojho povolania ☺️




18 views0 comments

Kariéra riadená srdcom

bottom of page